Ring og book studenterkørsel

Tlf. 30 60 70 90

Studenterturen logo

Om Studenterturen.dk

Hjertelig velkommen til Studenterturen.dk

Studenterturen er ejet af Kristian Møller, som er opvokset i en vognmandsforretning i Silkeborg. Vi har vidst fra starten af, at forretningen kun skulle præsenteres ved flotte og specielle lastbiler og vi har brugt mange år på, at finde de helt rigtige biler med sjove og sunde forhistorier.

Vores passion for vognparken afspejler sig, når vi skal ud og gøre en studenterdag til noget helt uforglemmeligt. Alle steder vi kommer, bliver eleverne mødt med glæde af deres forældre, og vi møder en helt speciel interesse for vores biler. Mange forældre kan huske dem fra deres barndom og dette vækker minder og glæde hos dem. Den glæde gør, at vi år efter år glæder til os til, at komme ud og lufte de ”gamle” damer :-)

Vigtigst af alt er dog SIKKERHEDEN. Derfor sørger vi for, at bilerne er synet og godkendt hvert år inden kørsel og vores chauffører er erfarne, tidligere lastbilchauffører med mange millioner kilometer i rygsækken.

Vil du/I vide mere, eller er i nysgerrige efter at se vores vognpark er I altid velkommen til at rette henvendelse og lave en aftale. Der er friskbrygget kaffe på kanden og vi ruller gerne damerne ud i solskinnet. De elsker opmærksomheden.

De bedste hilsner
Møller

Studenterkørsel i Silkeborg